| Hagymás, sajtos csirkecombok receptHúsételek Hozzávalók: 5 db alsó comb 5 db felső comb 7 szem közepes burgonya 1 nagyobb vöröshagyma 1 nagyobb lila hagyma 2 tasak szárnyas fűszersó ízlés szerint reszelt sajt só olaj Elkészítés: A combokat megmosom, megtisztítom. A burgonyát szép egyforma karikára szeletelem. A tepsibe olajat öntök, persze nem túl sokat. Beleteszem a karikára szeletelt burgonyát, és egy kicsit megsózom. A burgonyaágyra ráteszem a csirkecombokat, és a fűszersóval mindkét felét befűszerezem. Félbevágom a hagymákat, majd szeletekre vágom, és kézzel szétmorzsolva rászórom a csirkecombok tetejére. Előmelegített sütőbe, fólia alatt puhára párolom, majd a fóliát levéve addig sütöm, hogy a bőre szépen ropogósra piruljon. Mikor már majdnem kész van, ráreszelem a sajtot a tetejére, és addig sütöm még, hogy a sajt szépen ráolvadjon a csirkékre. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |