| Gyümölcstorta pudinggal receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4evk liszt 4evk cukor 4db tojás 1cs vanilia puding zselatin gyümölcsök fél cs sütőpor fél l tej vaj Elkészítés: Szétválasztjuk a tojás sárgáját és fehérjét, a fehérjét kemény habbá verjük, szép lassan hozzá forgatjuk először a sárgáját, azután a félig púpozott 4evőkanál cukrot és szintén félig púpozott 4evk lisztet kanalanként,nehogy csomós legyen a tészta! Elővesszük a tortaformát, kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a tésztát, majd 180-200fokon megsütjük. kb.negyed óra, de ha szép aranybarna a tészta teteje kész is (szúrni lehet, hogy megnézzük jó e, ha ragad még sülnie kell) Közben megfőzzük a vanilia pudingot, ha kész a piskóta, kivesszük a formából, tetejére öntjük a pudingot és rávagdossuk a gyümölcsöket...minél többet,annál finomabb :)) Eper,barack,ananász,szőlő..bármi jó rá! És ha ez is kész, gyorsan megfőzzük a zselatint és hagyjuk picit kihülni, majd kanalazvac- hogy ne ázzon el a piskóta - ráöntjük a gyümölcsökre! Hagyjuk kihülni, be a hűtőbe és ha jó hideg akkor jó étvágyat hozzá!! Tanácsok: Nem lehet elszúrni!! :)) Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: @IviBaba@ Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |