Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcspohár 1. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag epres pudingpor
5 dl tej
ízlés szerint cukor
gyümölcs
7 dl narancsszörp vagy narancslé
1 csomag natúr zselatin

Elkészítés:
A pudingot a leírás szerint elkészítjük, majd 6 db, hideg vízzel kiöblített fagyiskehelybe vagy kompótostálkába szétosztjuk. Félretesszük hűlni. Elkészítjük a kocsonyát: a szörpből vagy narancsléből fél pohárral kiveszünk, ebben megduzzasztjuk a zselatint, közben a többit feltesszük melegedni. Amikor forrni kezd, beletesszük a zselatinos szörpöt, felforraljuk, félretesszük, és hűlni hagyjuk. A gyümölcsöket ízlés szerint elosztjuk a pudingon, majd a hideg (de még folyós) zselatint a gyümölcsök tetejére kanalazzuk. Hűtőben hagyjuk megdermedni.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcspohár » Tejfölös- sajtos rudak. » Albán krémes » Kókuszkrémes süti
» Túrós a'la Buday » Gyors délutáni desszert » Vörös szerelem » Hamis túrósrétes
» Felhőtészta » Gesztenyés süti hidegen » Kókuszos foltos bögrés » Körtés túrótorta
» KAVART TÚRÓS » Csokiborda » Locsoló váró » Ananászos kehely


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.