| Gyümölcspohár receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 csomag epres pudingpor, 5 dl tej, ízlés szerint cukor, gyümölcs, 7 dl narancsszörp vagy narancslé, 1 csomag natúr zselatin. Elkészítés: A pudingot a leírás szerint elkészítjük, majd 6 db, hideg vízzel kiöblített fagyiskehelybe vagy kompótostálkába szétosztjuk. Félretesszük hűlni. Elkészítjük a kocsonyát: a szörpből vagy narancsléből fél pohárral kiveszünk, ebben megduzzasztjuk a zselatint, közben a többit feltesszük melegedni. Amikor forrni kezd, beletesszük a zselatinos szörpöt, felforraljuk, félretesszük, és hűlni hagyjuk. A gyümölcsöket ízlés szerint elosztjuk a pudingon, majd a hideg (de még folyós) zselatint a gyümölcsök tetejére kanalazzuk. Hűtőben hagyjuk megdermedni. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |