| Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csirkemellfilé 2 db különböző színű kaliforniai paprika petrezselyem só bors mustár méz 30 dkg gyöngyhagyma Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és forró olívaolajon kicsit megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, mustárral és mézzel. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, egy kevés lével együtt. Jól összeforgatjuk, majd a kockákra darabolt pritamin paprikát, és az aprított petrezselymet is rászórjuk. Ezután 4-5 percig magas tűzön összepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, és kihűtjük. Tálaláskor a megmosott, leszárított salátalevelekkel kibéleljük a tányért, ráhalmozzuk a kihűlt gyöngyhagymás csirkemell csíkokat, és friss petrezselyemmel díszítjük. Friss pékárut kínálunk hozzá. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |