| Gyömbéres sertésszeletek ananásszal és zöldségekkel receptEgytálételek Hozzávalók: növényi olaj 45 dkg felkockázott sertésszűzpecsenye 2 ek. felaprózott gyömbér 2 hagyma, elnegyedelve 2 gerezd fokhagyma 2 sárgarépa 1 zöldpaprika 20 dkg borsó 1,5 dl tyúkhúsleves 20 dkg ananász 3 ek. világos szójaszósz 1 tk. fehérborecet 1/2 tk. pirospaprika 2 ek. kukoricakeményítő 1,5 dl víz Elkészítés: A felkockázott húst olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, az összepréselt fokhagymát, a gyömbért, a borsót, a paprikát és a felkarikázott répát. Ezután felöntjük a levessel, valamint az ecettel és pirospaprikával elkevert ananászlével. Néhány percig így főzzük, majd a vízzel elkevert keményítőt is beletesszük az ananásszal együtt. Addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd eloszlatjuk a tányérokon, és rizzsel kínáljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |