Tutireceptek.hu fejléc

Görög húsgolyó, zöldségnyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sovány darált bárányhús(lehet sertés is)

1 db vékonyabb cukkini

2 db kissebb csiperke gomba(nyársanként )

1/2 kg cocktail paradicsom

1 db zölduborka

5 gerezd fokhagyma

5 szem fekete olajbogyó

oliva olaj

szerecsendió

ételízesítő

Oregano

Elkészítés:
A darált húst az összetört fokhagymával, tojással ételízesítővel, szerecsendióval, oreganoval és az apróra vágott olajbogyóval összekeverjük. Fanyárs végérefelfűzünk egy gombát, aztán felváltva a zöldségekből és húsgolyókból, majd a másik végére is egy gomba kerül. Olivaolajba mártott ecsettel megkenjük a nyársakat, majd oreganot és grill fűszerkeveréket morzsolunk rá. Ezután megsütjük. A sütés történhet rostsütő lapon, tárcsán, grillezős mikroban, vagy akár sütőben is( ilyenkor a nyársakat egy tepsi fölé egymás mellé sorakoztatjuk.)


A receptet beküldte: Krysty


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görögdinnye delikát » Görög quinoa avokádóval » Görögdinnye szorbet » Görög bifsztek
» Görögös csirkemell » Görög gomba » Görög rakott krumpli » Húsgolyós vitaminsaláta
» Gyömbéres húsgolyók » Lasagne görögösen » Cukkinisaláta görögösen » Görög gyümölcsleves3.
» Görögdinnye » Májas húsgolyó » Görög-sali kicsit másképp » Görög lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.