Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, vagy húsos palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
12 db palacsinta,
50 dkg gomba,
1 nagy hagyma
pirospaprika
zsir v.olaj
2 dl tejföl
liszt

Elkészítés:
Elkészitjük a gomba pörköltet,ha kész behabarjuk,majd leszürjük.A levét félre rakjuk,a gombával megtöltjük a palacsintákat,tűzálló tálba rakjuk,és ráöntjük a szaftot.Sütőben átforrósitjuk.

Tanácsok:
A húsos változat 50 dkg darált húsból készült pörkölt,szintén behabarva.A további elkészités azonos az elöbbivel.Mindkettő nagyon finom,és a szaft miatt nem száraz.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás palacsinta. » Húsos töltött gomba » Sajtos-gombás karaj » Kávés palacsintatöltelék
» Gyergyói palacsinta » Virslis palacsinta III » Gombás bejgli » Húsos krumplis tepsis
» Virágos, rakott palacsinta » Zöldséges-húsos nyárs » Gombás-cukkinis fasírt » Cukkínis-gombás tarja
» Gombás rakott burgonya » Madridi húsosfazék » Csirkemájas Palacsinta » Meggyes palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.