| Gombás kaszinótojás receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 8 fött tojás, 20dkg gomba, 5 dkg vaj, 1 kis tubus majonéz, 2 dl tejföl, só, bors, pár csepp citromlé, mokkásk. porcukor Elkészítés: A gombát nagyon apróra vágjuk,sóval,borssal megpároljuk,levét elsütjük.A majonézt a tejföllel,a citromlével,és a porcukorral simára keverjük.A tojásokat hosszában kettévágjuk,a sárgájukat kiszedjük,villával összetörjük,a párolt gombával és kevés mártással összedolgozzuk.A fél tojások üregébe halmozzuk a pépet,tálra ültetjük és a maradék mártással leöntve,jól lehűtve kináljuk. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |