Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kaszinótojás recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 fött tojás,
20dkg gomba,
5 dkg vaj,
1 kis tubus majonéz,
2 dl tejföl,
só,
bors,
pár csepp citromlé,
mokkásk. porcukor

Elkészítés:
A gombát nagyon apróra vágjuk,sóval,borssal megpároljuk,levét elsütjük.A majonézt a tejföllel,a citromlével,és a porcukorral simára keverjük.A tojásokat hosszában kettévágjuk,a sárgájukat kiszedjük,villával összetörjük,a párolt gombával és kevés mártással összedolgozzuk.A fél tojások üregébe halmozzuk a pépet,tálra ültetjük és a maradék mártással leöntve,jól lehűtve kináljuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkecomb » Tepsis gombás marhahús » Gombás máj » Gombás-hagymás pulykamell
» Gombás burgonyaleves » Sült, gombás rizottó » Gombás rakott káposzta » Gombás-cukkinis fasírt
» Gombás krumplipogácsa » Gombás csirkemell 2 főre » Gombasaláta 1. » Hagymás-gombás csirkemáj
» Gombás-hagymás-húsmuffin » Tojásos-gombás krumpli » Ipi-féle kaszinótojás » Gombás tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.