| Gesztenyés-tejszínes piskóta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3 tortalap 1 főzős tejszínízű pudingpor 4 ek cukor 6 dl tej 1 mélyhűtött gesztenyemassza 2 dl tej 1 tejszínhabpótló por Elkészítés: Kiveszem a gesztenyemasszát a fagyasztóból. Előkészítem a kapcsos tortaformát. 6dl tejjel elkészítem a pudingot, mikor majdnem kész elkeverem benne a gesztenyemasszát. A formába teszek 1 lapot, rá 1/3 adag pudingos gesztenyét, újra lap, újra massza, újra lap, újra massza. Beteszem a hűtőbe 2 órára. Elkészítem a tejszínhabot 2 dl tejjel és a porral, majd egyenletesen rákenem a tetejére. Ismét lehűtöm. Tanácsok: Díszítése lehet reszelt gesztenyével, amit félretehetek a művelet elején. Ez készen vett kakaós piskóta, dísz nélkül, mert gyertya volt rajta. Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |