| Epres túrókrém piskótával receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró, 2 evőkanál tejföl, 4 evőkanál porcukor, 45 dkg érett eper, 8 darab babapiskóta, 2 dl babkávé, fél citrom. A tetejére: eper, tejszínhab és bazsalikomlevél. Elkészítés: Az epreket megmossuk, megtisztítjuk és felszeleteljük A piskótákat darabokra törjük. A tehéntúrót kikavarjuk a porcukorral és a tejföllel, majd a citrom héjából reszelünk hozzá éa néhány csepp citromlével is ízesítjük. A piskótára babkávét öntünk és félre tesszük. Az túrókrémet kb fél óráig hűtőbe tesszük. Tálaláskor a pohárba rakjuk a rétegeket: piskótadarabok, eperdarabok, túrókrém. A tetejére epret, tejszínhabot és zöldet teszünk. . Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |