Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági tócsni recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 kg. burgonya (tisztítva), 4-6 gerezd fokhagyma, 4-6 evőkanál liszt, 1 kis fej apróra vágott vöröshagyma, 1 db. tojás, só, őrölt fekete bors, kevés ételízesítő, 1 kiskanál köménymag. A kisütéshez étolaj.

Elkészítés:
A burgonyát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, beletörjük. Hozzáadjuk a lisztet -annyit, amennyit a burgonya leve felvesz - ízesítjük ízlés szerint egy kiskanálnyi ételízesítővel, őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval( vegyük figyelembe az ételízesítőt is), majd a reszelt vöröshagymával és az egészet a tojás hozzáadása után összekeverjük. Pihentessük 20-25 percig meleg helyen, majd formázzuk, ellapítjuk és forró olajban kisütjük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági rakottas » Galyasági őzpörkölt » Galyasági tojásleves. » Husos tocsni
» Galyasági korhelyleves » Galyasági apróhusos leves. » Galyasági szegénykocsonya » Galyasági zellerkrémleves
» Tócsni » Tócsniba sült csírke » Májas tócsni » Galyasági vegyes pörkölt
» Galyasági káposztás hús » Krumplitócsni szezámmaggal » Cukkinitocsni-töltve » Répatócsni magvakkal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.