| Fűszeres röszti receptZöldséges ételek Hozzávalók: Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg lisztes krumpli 1 közepes méretű pasztinák 5 dkg reszelhető juhsajt só, bors, friss kakukkfű olaj a sütéshez A feltéthez: 1 tubus krémsajt 1 pohár natúr joghurt fokhagyma ízlés szerint só Elkészítés: Hámozzuk meg a krumplit és a pasztinákot, majd káposztareszelőn reszeljük le. Szűrőben csöpögtessük le, nyomkodjuk ki a zöldségek levét. A sajtot sajtreszelőn reszeljük hozzá. Bőven sózzuk, borsozzuk, és ízesítsük felaprított kakukkfűvel. Teflonserpenyőben melegítsünk olajat, kézzel formázzunk lapos pogácsákat a zöldségből, és takaréklángon süssük mindkét oldalát ropogósra, oldalanként 6-8 perc alatt. Ízesítetlen krémsajtot keverjünk el natúr joghurttal, fokhagymával és sóval, ezt kínáljuk a röszti mellé. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |