Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt lazac bazsalikomkrémmel recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 szelet füstölt lazac (kb. 40 dkg)
3 nagy csokor bazsalikom
2 evőkanál-citromlé
1 evőkanál cukor
1 evőkanál mustár

2 dl tejföl

Elkészítés:
A bazsalikomot megmossuk, néhány levelet félreteszünk a díszítéshez, a többit felaprítjuk. Hozzáadjuk a citromlevet, cukrot, mustárt, kevés sót és a tejfölt, az egészet összeturmixoljuk, majd egy lapos tálba öntjük.
A lazacszeleteket elrendezzük rajta, a félretett bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazac Dianna Lynn módra » Alföldi füstölt disznósajt » Rakott hús füstöltsajttal » Saláta füstölt ízekkel
» Lazachab » Bableves füstölt csülökkel » Füstölt sajtos karfiol » Füstöltkolbászos spagetti
» Lazacos előétel » Füstölt pulykamellsaláta » Mediterrán lazactatár » Alufóliában sült lazac
» Fóliában sült lazac » Füstölt halas rösti » Füstölt tofus pirítós » Füstöltsajtos pogi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.