| Fokhagymás-tejfölös csirkemell receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csirkemell filé 1 kg burgonya 3 kis tejföl sajt 2 gerezd fokhagyma liszt só őrölt fekete bors sajt Elkészítés: A burgonyát megpucolom, felkarikázom és készre főzőm. A csirkemell filéket szeletekre vágom, kiklopfolom, megforgatom lisztben és zsiradékban készre sütöm. Egy tepsit kikenek étolajjal, leteszem benne a burgonyakarikákat, majd ráöntök a fokhagymás tejfölből és elsimítom rajta. Erre a rétegre fektetem a kisütött csirkemell filéket, majd az egészet beborítom a maradék fokhagymás tejföllel. Sózom, borsozom és reszelt sajttal szórom meg. A tepsit a sütőbe téve addig sütöm az ételt, míg a sajt megolvad és az egész étel összesül egy picit. Önmagában tálalható, köret nem szükséges hozzá. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |