| Fokhagymás grill csirkecombok receptEgytálételek Hozzávalók: 10 darab csirke alsócomb 1 ízlés szerint só 1 ízlés szerint fokhagyma 1 ízlés szerint kakukkfű 1 ízlés szerint rozmaring 2 dl fehérbor Elkészítés: A fehérborba bele turmixoljuk a fűszereket a són kívül. A megtisztított megmosott combokat ebbe a pácba tesszük egy éjszakára. Másnap vegyünk egy olyan sütőtálat, ami fedhető. A legjobb a fém tál, vagy a cserépedény. Ebbe tegyük a combokat, sózzuk őket meg, majd öntsük rá a páclevet is. Tanácsok: Zsiradék nem kell, mert a bőrből fog zsír kisülni. Lefedve, előmelegített sütőben kb.1 órán át süssük a combokat. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Katalin1962 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |