| Bundás csirkecombok receptHúsételek Hozzávalók: 8 db kicsi csirkecomb só margarin a bundához: 25 dkg liszt 12 dkg margarin 2 tojás só Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a húst megsózzuk,kicsit állni hagyjuk. Közben a bundához a lisztet az egyik tojással,a margarinnal,csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk,fél órára hűtőbe rakjuk. A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben egymás mellé fektetjük,tetejüket megkenjük margarinnal.Forró sütőben szép pirosra sütjük. A tésztát késfokvastagságúra nyújtjuk,és akkora darabokra vágjuk,hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele. Sütőlemezre hejezzük a becsomagolt combokat,tetejüket a másik tojással megkenjük,és forró sütőben pirosra sütjük. Salátával kínáljuk,de adhatunk hozzá rizst,vagy burgonyát is. A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |