Tutireceptek.hu fejléc

Bundás csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db kicsi csirkecomb

margarin

a bundához:
25 dkg liszt
12 dkg margarin
2 tojás


Elkészítés:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a húst megsózzuk,kicsit állni hagyjuk.
Közben a bundához a lisztet az egyik tojással,a margarinnal,csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk,fél órára hűtőbe rakjuk.
A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben egymás mellé fektetjük,tetejüket megkenjük margarinnal.Forró sütőben szép pirosra sütjük.
A tésztát késfokvastagságúra nyújtjuk,és akkora darabokra vágjuk,hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele.
Sütőlemezre hejezzük a becsomagolt combokat,tetejüket a másik tojással megkenjük,és forró sütőben pirosra sütjük.

Salátával kínáljuk,de adhatunk hozzá rizst,vagy burgonyát is.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött bundás kenyér » Banános csirkecombok » Majoránnás csirkecombok » Bundáskenyér másként
» Rakott bundás kenyér » Bundás virsli » Hamis rántott csirkecombok » Bundás rostélyos
» Fokhagymás csirkecombok » Bundás falatok » Sörben sült csirkecombok » Párizsi bundáskenyér
» Bazsalikomos bundáshús » Bundás szendvics » Bundás virsli rántottával » Almás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.