Tutireceptek.hu fejléc

Bundás csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db kicsi csirkecomb

margarin

a bundához:
25 dkg liszt
12 dkg margarin
2 tojás


Elkészítés:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a húst megsózzuk,kicsit állni hagyjuk.
Közben a bundához a lisztet az egyik tojással,a margarinnal,csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk,fél órára hűtőbe rakjuk.
A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben egymás mellé fektetjük,tetejüket megkenjük margarinnal.Forró sütőben szép pirosra sütjük.
A tésztát késfokvastagságúra nyújtjuk,és akkora darabokra vágjuk,hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele.
Sütőlemezre hejezzük a becsomagolt combokat,tetejüket a másik tojással megkenjük,és forró sütőben pirosra sütjük.

Salátával kínáljuk,de adhatunk hozzá rizst,vagy burgonyát is.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás vaníliás fánk » Bundáskenyér sütőben » Bundáskenyér (máshogy) » Töltött "bundás" tojás
» Edes bundas » Bundás virsli » Kaukázusi csirkecombok » Bundáskenyér ízesen
» Bundás falatok » Bundás kenyér gazdagon » Csirkecombok hagymaágyon » Bundás burgonya
» Bundáskenyér tuningolva » Málnalekváros bundáskenyér » Marinált csirkecombok » Indiai csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.