| Fojtott hús tarjából /egyszerű, de finom/ receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg tarja 4-5 fej vöröshagyma (ennyi biztos kell) 1-1,5 kg krumpli só bors Elkészítés: A tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a borssal ne spóroljunk (ha úgy érzed, elég akkor még szórj rá nyugodtan). A megpucolt krumplit és a vöröshagymát karikára vágjuk. Az összetevőket egy kizsírozott / én vajat használtam / jénaiba soronként bepakoljuk, krumpli, hús, hagyma, ezt folytatjuk, a végén krumplival zárunk. A krumplit is sózzuk, borsozzuk, vagy a só helyett egy kis ételízesítőt is szórhatunk, majd öntsünk rá 1-1,5 dl vizet, rakjuk sütőbe. Lefedve süssük 50-60 percig, majd a jénai tetejét levéve pirítsuk pirosra a tetejét. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |