| Finom kekszes édesség receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20-20 dkg margarin és porcukor, 5-5 dkg kakaó és mazsola, 1 dl tej, 30 dkg háztartási keksz, rumaroma, 4-5 szem apróra tört dió, fél-egy üveg sárgabaracklekvár. Elkészítés: Egy lábosba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet és a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin elolvad. Levesszük a tûzrõl, hozzáadjuk a mazsolát, a diót, és a rumaromát, a lekvárt, majd belekeverjük az apró darabokra tört kekszet is. Hülni hagyjuk, majd kis tálkákba adagoljuk és tejszínhabbal díszítve tálaljuk. ! Tanácsok: Nagyon finom langyos és hideg édesség, de mivel elég tömény, kis adag is elég belöle, de az íze mennyei! A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |