Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájas finomság recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
500 g csirkemáj
350 g gomba
400 g bacon
250 ml fehérbor
1 db hagyma

bors
100 g vaj

Elkészítés:
Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük össze, majd adjuk hozzá a hagymát és a gombát is, sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze és fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort, ha szükséges még ízesítsük, hagyjuk 15 percet főni. Ha elkészült melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kekszes finomság » Poharas finomság » Vadas finomság » Pulykás finomság
» Babapiskótás finomság » Almás-fahéjas finomság » Tejbegrízes finomság » Capuccinós finomság
» Citromos finomság » Sütőtökös finomság » Csirkemájas saláta » Aszpikos finomság
» Csirkemájas tál » Csirkemájas zöldborsós hús » Tepsiben sült finomság » Banános finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.