| Finom hangyaboly receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojás sárgája 25 deka margarin vagy vaj 25 deka porcukor 1/2 deci rum 25 deka liszt 1 cs sütőpor 6 darab tojás fehérje 1 cs tortadara A tetejére: 10 deka étcsokoládé pirított mandula pehely Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral és margarinnal vagy vajjal habosra kikeverem. Majd hozzáadom a rumot lisztes sütőport és a fehérje felvert habját. Óvatosan összekeverem, hozzáöntöm a csokidarát és margarinnal vagy vajjal kikent őzgerincformába teszem. Ebből a mennyiségből 2 darab őzgerinc lesz. 180 fokon megsütöm. Amikor kihűlt csokival leöntöm és pirított mandulaszirommal meghintettem. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |