Tutireceptek.hu fejléc

Finom Gombás Melegszendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
olaj, dionyi liszt, maréknyi gomba, só, bors, kb 1 dl víz, reszelt sajt.

Elkészítés:
Az olajat simára keverjük a liszttel majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, hozzá adjuk a vizet.
Addig főzzük amig nem kapunk sűrű masszát.
A masszát kenyérre kenjük és megszórjuk sajttal.
Sütőben megsüttjük.

Tanácsok:
Nyers uborkával isteni!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom szilvás sütemény » Gombás húscipó » Csicseriborsós finomság » Gombás-paprikás rizstorta
» Finom burgonyás pogácsa » Erdei gombás lapcsánka » Túrós süti nagyon finom » Finom túrós puffancs
» Finom karaj » Gombás-orsó » Vegyes gombasaláta télire » Tejszínes gombás teszta
» Gombás-tejfölös hús » Rakott melegszendvics » Lengyel gombasaláta » Finom penne


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.