| Finom elefántkönnycsepp receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tészta: 6 db tojás 12 dkg porcukor 12 dkg liszt 2 ek. kakaó Krém: 20 dkg margarin 20 dkg porcukor 2 ek kakaópor 3 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 2 db banán Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaót és a felvert habot. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk, megsütjük. Ha kész, nedves konyharuhára borítjuk, feltekerjük és hagyjuk teljesen kihűlni. Elkészítjük a krémhez a pudingot, ha kihűlt összekeverjük a porcukorral és a margarinnal és jól kihabosítjuk. A kihűlt tésztát kitekerjük, rákenjük a krém felét, majd a maradékba beletesszük a kakaót. Rákenjük a fehér krémre. Beletesszük a banánt és óvatosan feltekerjük. Csokimázzal bevonjuk. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |