| Fetával töltött vesepecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 2 db vesepecsenye (70 dkg), 10 dkg feta sajt, 1 dl apróra vágott olívabogyó, 1 db fokhagyma gerezd átnyomva présen, só, bors. Elkészítés: A húst mosd meg, töröld szárazra, és éles késsel középen hosszában jó mélyen vágd be. Hajtsd szét a húst, és a többi hozzávalókból készített töltelékkel kend le. Göngyöld fel, kötözd át, és körben süsd át egy serpenyőben. Utána süsd a sütőben 180 fokon 20-30 percig. Kínáld tzatzikivel. Tipp: Töltheted gombás-baconös-fokhagymás keverékkel, vagy kéksajtos-diós-tejszínes töltelékkel is. Nettó CH: Az egész receptben 5,5 gramm. A receptet beküldte: veres Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |