| "Fázós" vagdalt hús receptEgytálételek Hozzávalók: 60 dkg. darált hús 3 db. főtt burgonya 2 kanál reszelt vöröshagyma 1 db. tojás só bors paprikalekvár 1 kanál olaj 20 dkg. füstölt szalonna(bacon) Elkészítés: A húst összegyúrjuk az áttört burgonyával, a tojással, a hagymával és a többi fűszerrel. Kisebb húspogácsákat formálunk belőle, és mindegyiket egy-egy szalonnaszeletbe göngyöljük. Fogvájóval megtűzzük a göngyölegeket, és kiolajozott, tűzálló tálba fektetjük, sütőben ropogósra sütjük. Hidegen, melegen salátával kínáljuk, és jó étvággyal megesszük. :) A receptet beküldte: Csenge(ttyű) Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |