| Epres-habos piskótatorta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 200g babapiskóta 1 epres főzős pudingpor 3 ek cuko1r 0,5 l tej 1 tejszínhabpótlópor (coop) 2 dl tej 1 tortazselépor (coop) 3 ek cukor 250 ml elkészített szamócaszörp (más piros is lehet) 20 dkg eper (lehetőleg friss) Elkészítés: Előkészítem a kapcsos tortaformát. Megfőzöm előírás szerint a tortazselét. Megcsinálom előírás szerint a tejszínhabot. Elkészítem előírás szerint az eperpudingot. Rétegezem a formába a következőképpen: Babapiskóta, puding, babapiskóta, tejszínhab, zselé, eper. Beteszem éjszakára a hűtőbe, másnapra szívja meg magát a piskóta. Leveszem a formát, és olyan, mint egy igazi torta. Tanácsok: A tetejét különbözőképpen lehet díszíteni. Más gyümölcsöt is fel lehet használni, akár a puding ízével is lehet kombinálni. Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |