Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrémleves, főzés nélkül. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40-50dkg eper,
6-7dl friss narancslé
3dl tejszin
3 evőkanál méz
tálaláshoz 1dl tejszin

Elkészítés:
Az epret mossuk,lecsumázzuk, néhány szemet félbevágva félreteszünk tálaláshoz.A maradékot a tóbbi hozzávalóval turmixoljuk. Utána átszürjük és jól behütjük.Tálaláskor tejszinhabbal és a félretett eperszemekkel diszitjük.
A narancslé egy részét vizzel is helyettesíthetjük.


A receptet beküldte: Lillamagdolna

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségleves főzés nélkül » Hideg eperkrémleves » Túrógombóc főzés nélkül » A sonka főzése húsvétra
» Eperkrémleves mentával » Főzés nélkül paradicsomlé » Meggybefött (fözés nélkül) » Eperkrémleves
» Uborkaleves főzés nélkül » Tejszínes eperkrémleves » Ketchup befőzés » Gyümölcsleves főzés nélkül
» A tuti rizsfőzés módszere » Erdélyi baglyos leves » Palócleves Gundel módra » Pacalgombócleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.