| Édes puliszka receptReform ételek Hozzávalók: - 25 dkg kukoricaliszt / kukoricadara - kb. 1 liter víz - 10 dkg mazsola - 10 dkg darált mák / kókusz reszelék - ízlés szerint - agavészirup, maltex, sztívia, juharszirup, méz, - ízlés szerint őrölt fahéj - tetejére KAROB-por Elkészítés: - A kukoricadarát előző nap beáztatjuk. - A mazsolát – a főzés napján – jól megmossuk, és szintén beáztatjuk (kb. 4 órával előbb). - A darát kb. háromszoros mennyiségű vízben - folyamatos keverés mellett - sűrűre főzzük. - Ha az összes dara benne van (s közben sikerült csomómentesre is keverned), hagyd még egy percig a tűzön, majd tedd félre, egy fél órát pihentesd. Tanácsok: - Azonnal tálalható, fogyasztható. - Mindenki egyénileg ízesítheti. - Én kipróbáltam!!!!! Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: apokrif Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |