| Rakott puliszka receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg kukoricadara 50 dkg juhturo (mi a nem tul eroset szeretjuk) 30 dkg fustolt szalonna 1 nagy szal hazi kolbasz 1 nagy pohar tejfol Elkészítés: A kukoricadarat megfozzuk, nem tul kemenyre. A szalonnat kisutjuk, kolbaszt felkarikazzuk. Tuzallo talban egy reteg puliszka, szalonnaporc, kolbasz, juhturo, jo sok tejfol. Legalabb 2 reteg legyen mindenbol. Elomelegitett sutoben kb. 30 percig kozepes langon "rotyogtatjuk". Tanácsok: Elotte javaslok egy salata levest pupos rantottaval. Ha igazan finom puliszkat akarsz kesziteni, akkor a krupli fozes utan a leszurt levet tedd el hutobe, s ezt hasznald majd barmilyen kukoricadaras etelhez! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |