Tutireceptek.hu fejléc

Rakott puliszka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg kukoricadara
50 dkg juhturo (mi a nem tul eroset szeretjuk)
30 dkg fustolt szalonna
1 nagy szal hazi kolbasz
1 nagy pohar tejfol

Elkészítés:
A kukoricadarat megfozzuk, nem tul kemenyre.
A szalonnat kisutjuk, kolbaszt felkarikazzuk.
Tuzallo talban egy reteg puliszka, szalonnaporc, kolbasz, juhturo, jo sok tejfol.
Legalabb 2 reteg legyen mindenbol.
Elomelegitett sutoben kb. 30 percig kozepes langon "rotyogtatjuk".

Tanácsok:
Elotte javaslok egy salata levest pupos rantottaval.

Ha igazan finom puliszkat akarsz kesziteni, akkor a krupli fozes utan a leszurt levet tedd el hutobe, s ezt hasznald majd barmilyen kukoricadaras etelhez!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott hús füstöltsajttal » Rakott burgonya gazdagon » Rakott hal káposztával » Pulykarakottas
» Rakott kel tejfölösen » Rakott kelkáposzta » Sült padlizsán rakottas » Sonkás rakott zöldbab
» Rakott csusza » Rakott brokkoli és karfiol » Rakott kenyér » Rakottburgonya
» Rakott zölborsó » Zöldséges rakott csirke » Gombával rakott krumpli » Rakottkel hagymás babbal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.