Tutireceptek.hu fejléc

Diófelfújt recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojásfehérje habbá verve
vanília aroma
6 tojás sárgája
6 evőkanál darált dió
2 evőkanál zsemlemorzsa
édesítőszer

Elkészítés:
Úgy kell összekeverni, mintha piskóta lenne. A felfújt formákat (annak hiányában a muffinforma is megteszi) 3/4-ig töltjük. Beletesszük egy tepsibe a formákat, félig töltjük vízzel, és 3/4 óráig kis lángon gőzöljük a sütőben. Nagyon finom "pihe-puha bárányfelhő" a kész sütemény, lehet hozzá tejsodót csinálni.

Tanácsok:
Ne nyisdd ki a sütőt legalább fél óráig!!


A receptet beküldte: Ágica1976


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás diófelfújt » Tiramisu palacsinta » Tejkaramella (vegan) » Narancsos mascarponetorta
» Nagyi meggyes pitéje » Horti krémes » Szalagos fánk szerintem » Andi muffinja
» Apró kifli » Mákos koszorú másképpen » Meggyes-diós kevert süti » Ajnélküli turós
» Kráter sütemény » Vaníliakrém eperöntettel » Máktorta liszt nélkül » Kenyér édesség


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.