Tutireceptek.hu fejléc

Daragaluska 3 recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
- 1 egész tojás
- 3 evőkanál étolaj vagy olvasztott zsír
- búzadara

Elkészítés:
A tojást felverjük sóval, majd beletesszük a zsiradékot és elkeverjük, majd óvatosan belekeverünk annyi búzadarát, hogy m,ég egy kissé folyós maradjon a massza. 8-10 percig pihentetjük, ha nagyon megdagadna még egy kis zsiradékkal lehet lazítani és a levesbe szaggatjuk. Ha feljött a leves színére elzárjuk a tűzhelyet.

Tanácsok:
Így készítve még soha nem főtt szét, és nem volt kemény.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» A tökéletes daragaluska » Csontleves daragaluskával » Májas daragaluska » Daragaluska/grízgaluska/
» Daragaluska » Tej leves » Gerslileves » Édeskömény krémleves
» Tárkonyleves » Zöldborsós pulykaraguleves » Ragu-leves » Minestrone - Zöldségleves
» Sárgadinnye krémleves » Málnás-joghurtos desszert » Sárgarépás muffin » Finom krémleves sütőtökből


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.