| Csokoládés répakocka receptSütemények, édességek Hozzávalók: 50 dkg répa 30 dkg étcsokoládé 6 darab tojás 30 dkg liszt 25 dkg kristálycukor 1 csomag vaníliás cukor 1/2 csomag sütőpor 25 dkg sütőmargarin Elkészítés: A répát durvára reszeljük, a csokit kisebb darabokra tördeljük, és a répa 2/3 részével összekeverjük. Habverővel a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a margarinnal és egy csipet sóval 5 percig keverjük, míg jó habos lesz. Ehhez hozzáadjuk a répás keveréket, majd a maradék répát is, végül beletesszük a sütőporos lisztet és a kemény habbá felvert tojásfehérjét. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük, megsült-e. Tetejére csokit öntünk. Tanácsok: könnyű desszert. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: ibolya58 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |