| Csokoládés piskótatekercs receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg cukor, 18 dkg liszt, 15 dkg csokoládé, 6 tojás, 2 dkg vaj Elkészítés: A tojás sárgákat 14 dkg cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, majd a lisztet és 5 dkg reszelt csokoládét. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe tesszük, és közép meleg sütőben 12-15 percig sütjük. Amikor elkészült, konyharuhára borítjuk, és még melegen felsodorjuk. A maradék csokoládét a vajjal és 6 dkg cukorral felolvasztjuk, és kihűtjük. A piskótát a konyharuhából kivesszük, tálra tesszük, és a csokoládéval bevonjuk. Hűtőszekrényben lehűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |