| Csokoládés csókok receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg étcsoki 40 dkg cukor 25 dkg margarin 3 tojás 45 dkg liszt 1 sütőpor pici szódabikarbóna Elkészítés: A picit megolvasztott margarint a cukorral, sütőporral és a szódabikarbónával jó habosra keverem. A tojásokat egyenként beleütöm, krémmé verem. Belekeverem a lisztet. A csokit nagy lyukú reszelőn lereszelem, azt is hozzá forgatom. Diónyi darabokat veszek ki a tésztából kiskanállal, a sütőpapírral bélelt tepsire rakom, nem túl közel egymáshoz, és a 180 fokra előmelegített sütőbe teszem. Tanácsok: Kevesebb, mint 15 perc alatt kész van egy tepsivel.Amikor kivettem, picit hagyom a tepsin, de még melegen leveszem őket. Ebből az adagból elég sok lesz, én fémdobozba szoktam tenni, sokáig eláll! Elkészítési idő: 1 perc A receptet beküldte: ajacska Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |