Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés csókok recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg étcsoki
40 dkg cukor
25 dkg margarin
3 tojás
45 dkg liszt
1 sütőpor
pici szódabikarbóna

Elkészítés:
A picit megolvasztott margarint a cukorral, sütőporral és a szódabikarbónával jó habosra keverem. A tojásokat egyenként beleütöm, krémmé verem.
Belekeverem a lisztet. A csokit nagy lyukú reszelőn lereszelem, azt is hozzá forgatom.
Diónyi darabokat veszek ki a tésztából kiskanállal, a sütőpapírral bélelt tepsire rakom, nem túl közel egymáshoz, és a 180 fokra előmelegített sütőbe teszem.

Tanácsok:
Kevesebb, mint 15 perc alatt kész van egy tepsivel.Amikor kivettem, picit hagyom a tepsin, de még melegen leveszem őket.
Ebből az adagból elég sok lesz, én fémdobozba szoktam tenni, sokáig eláll!

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: ajacska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habcsókok » Csokolades puszedli » Diós-csokoládés túrószelet » Csokoládés-diós sütike
» Csokoládés csók » Csokoládés szuflé » Csokoládés szalámi » Csokoládés keksz
» Csokoládés csirke » Hideg csokoládésrízs » Csokoládés málnatorta » Csokoládés piskótarétes
» Csokoládés holdacskák » Csokoládés diótorta » Zabkorpás-csokoládés keksz » Csokoládés piskótatekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.