| Csirkeszárny boros sajtbundában receptHúsételek Hozzávalók: 8 nagy csirkeszárny, 10 dkg liszt, 15 dl száraz fehérbor, 5 dkg reszelt füstölt sajt, 1 tojás, 1 ek, finomra aprított petrezselyemzöld, 1 tk. ételízesítő, 3 gerezd fokhagyma, 1 mk. törött bors, a sütéshez olaj Elkészítés: A csirkeszárnyakat meghintem ételízesítővel és lisztbe mártom. A tojást habosra keverem a borral, hozzáadom a megmaradt lisztet, sajtot, ételízesítőt, borsot, petrezselyemzöldet, zúzott fokhagmát. A tésztának palacsintamassza sűrűségűnek kell lennie. A lisztes szárnyakat a tésztába forgatom, és bő, forró olajban mindkét oldalán pirosra sütöm. A felesleges olajat lecsöpögtetem, és tetszés szerinti körettel, salátával kínálom. A receptet beküldte: Limmortalite Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |