| Csirkemell-csíkok dijoni mártásban, zöldsaláta ágyon receptHúsételek Hozzávalók: 10 dkg csirkemell-filé, 10 dkg salátakeverék, 5 kanál főzőtejszín, 2 teáskanál dijoni mustár, 1 evőkanál olívaolaj, só, őrölt fehérbors (tarkabors) Elkészítés: A felhevített olajban megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, majd hozzáöntjük a tejszínt. Sózzuk, megszórjuk frissen őrölt feketeborssal, és két teáskanál dijoni mustárral. A serpenyőt lefedjük, és a húst pár perc alatt puhára pároljuk Tálaláskor a tányér aljára salátalevélből salátaágyat készítünk és ebbe kanalazzuk a szaftos húst. Tanácsok: (1 adag: 318 kcal 28 g fehérje, 18,2 g zsír, 10 g szénhidrát) Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 318 kcal A receptet beküldte: kiss67 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |