Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájas, gombás spagetti recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
- 1/2 kg spagetti
- 1/2 kg csirkemáj
- 1/2 kg gomba
- 1 nagy tejföl
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 20 dkg trappista sajt
- pirospaprika,
- só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
A tésztát megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát. Fűszerezzük! Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat. A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük.
180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstöltkolbászos spagetti » Gombás szűzérmék » Gombás harcsapaprikás » Tejszínes gombás teszta
» Őszi spagettisaláta » Őszi gombás szendvics. » Svéd gombasaláta » Gombás kölesrizottó
» Gombasaláta » Gombás palacsinta/tészta » Gombás tekercs » Tejfölös gombás csirkecomb
» Gombás-paprikás rizstorta » Tejszines gombás » Gombásalagút » Csirkés spagettisaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.