Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemáj tejszínes gombamártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csirkemáj
30 dkg gomba
egy nagy fej vöröshagyma
2 dl tejszín
1 csokor petrezselyem

fehérbors
ételízesítő
oliva olaj
étkezési keményítő

Elkészítés:
A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük.
A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük, és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozza, vagy krokett.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sült halfilé » Csirkemáj joghurtmártással » Tejszínes csirkemell ragu » Csirkemájas Palacsinta
» Csirkemájas » Tejszínes karfiolleves » Sajtos tejszínes csirke » Kati csirkemája
» Gombás-tejszínes szendvics » Tejszínes-zöldséges tészta » Tejszínes egresleves » Epres tejszínes túrós
» Tejszínes rakott karfiol » Baconbe tekert csirkemáj » Tejszínes halas tészta » Tejszínes sült rizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.