| Kati csirkemája receptHúsételek Hozzávalók: ** 1 kg krumpli ** 1 kg csirkemáj ** 1 fej vöröshagyma ** 2 nagy tejföl ** petrezselyemzöld ** só, bors, csipetnyi ételízesitő, ** olaj vagy zsír Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk és mint a rakott krumplinak egy tepsi aljára szeleteljük, előtte a tepsit, kicsit kizsírozzuk. A krumplit megsózzuk nem nagyon. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra szeleteljük, kevés zsiradékban megdinszteljük, rátesszük a felkockázott májat, zöldségzöldet, sót, borsot, ételízesitőt és zsírjára pirítjuk. Az egészet elosztjuk a felszeletelt krumplin és a tetején elosztjuk a tejfölt. Előmelegített sütőbe tesszük és kb. fél, háromnegyed óra alatt készre sütjük. Tanácsok: Ehhez az adaghoz egy nagyobb tepsi kell, ez kb. négy személyre szól, de mivel nagyon finom, hát..... Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: emrus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |