| Csirkecomb mustármártásban Andi módra receptHúsételek Hozzávalók: * 4 csirkecomb * 2 dl tejszín * 4 evőkanál csípős mustár * 2 evőkanál olaj * ízlés szerint só, bors. Elkészítés: a combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik. Tanácsok: Kóstóld meg finom!! Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: o.andi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |