| Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel receptHúsételek Hozzávalók: 2 evőkanál olívaolaj, 50 dkg csirkemellfilé, 3 dl tejszín, 1 kis doboz (kb. 150 g) natúr krémsajt, 1 evőkanál reszel parmezán sajt, 1 evőkanál finomra vágott friss tárkony 1 csomag szélesmetélt. Elkészítés: Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Pirítsuk fehéredésig, sóval, borssal fûszerezzük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél pároljuk puhára. Ezután keverjük hozzá a tejszínt, a krémsajtot, a parmezánt és a tárkonyt. A mártást főzzük be sűrűre, majd a közben már kifőtt tésztára halmozva kínáljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |