| Cseresznyés parfé, tejszínnel receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1,5 bögre főtt rizs, 1 evőkanál vaj, 1,5 bögre tej, fél bögre cukor, 1 közepes cseresznyekonzerv, 1 csomag zselé. Elkészítés: Tegyük a rizst egy lábasba a vajjal, a tejjel és a cukorral, kavargatva lassan főzzük, míg krémes nem lesz. Amikor kész, hűtsük le. Készítsünk a porból és a cseresznye levéből zselét. Annyi vizet adjunk hozzá, hogy körülbelül 1,5 bögrényi folyadékot kapjunk. Mielőtt megdermedne, tegyük bele a cseresznyéket, az egészet tegyük a fagyasztóba, és hűtsük le. Tálaláskor váltakozva adagoljunk rizses krém, illetve zselés rétegeket parfés poharakba. Tejszínnel díszítsük! A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |