| Céklás-csicsókás vitaminsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg cékla 50 dkg csicsóka 3 szál sárgarépa 3 lilahagyma 6 gerezd fokhagyma tengeri só almaecet édesítő ízlés szerint víz 1 teáskanál reszelt gyömbér 2 teáskanál őrölt szegfűbors 1 evőkanál kapor zöldpaprika főtt tojás Elkészítés: A céklát és a répát félpuhára főzzük, majd csíkokra, illetve karikákra szeleteljük. A hagymákat felszeleteljük, megsózzuk és hagyjuk állni. A csicsókát uborkagyalun vékonyra vágjuk, sózzuk, pár csepp citromlével elkeverjük. Porcelán tálba helyezzük, a hagymát kicsavarjuk, és az egészet a fűszerekkel elkeverjük. Zöldpaprika és főtt tojás karikákkal díszítjük. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |