| Almás virslisaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 4 pár virsli 4 nagy alma (pl. jonagold) 1 kis fej lilahagyma 20 dkg füstölt sajt 1 nagy pohár tejföl méz / kb. 1 evőkanál mustár / kb. 1 teáskanál majonéz /kb 2 evőkanál Elkészítés: A tejfölt, mézet, mustárt és majonézt összekeverem egy akkora tálban, amiben elfér az összes hozzávaló, majd hozzákeverem az apró kockára vágott lilahagymát, kicsit nagyobb kockára vágott füstölt sajtot. A négy almát megpucolva, meghámozva a nagy lyukú reszelőn reszelem a tálba végül a karikára vágott virslit keverem bele. Pár óra állás a hűtőben összeérleli. Tanácsok: zsírszegény tejföllel, sajttal és light majonézzel igazi fogyizós kaja, ami ráadásul finom is:) Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Panna33 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |