Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyamajonéz recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db nagy burgonya, 2 dl majonéz, 2 dl kefir, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál só, 1 mokkáskanál törött bors, 1 csokor snidling.

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfõzzük, majd meghámozva hagyjuk teljesen kihûlni. Közben elkészítjük a mártást: a majonézt simára keverjük a tejföllel, a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal és a megmosott, apróra vágott metélt snidlinggel. Beleforgatjuk a közben az almareszelõ durva fokán lereszelt burgonyát. A hûtõszekrényben legalább két órán keresztül érleljük. Önálló vacsorának is tálalható kenyérrel, de hideg hús mellé köretnek is nagyon finom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz pirítós » Szárnyas szendvicskrém » Tonhalas sajtkrémes krém » Zöldségkrém
» Csirke hamburger cajun módra » Burgonyapástétom » Töpörtyűkrémes szendvics » Burgonyapürés szendvics
» Beduin csemege » Emeletes kebab szendvics » Házi "hot dog", amerikaiasan » Gazdag keno
» Padlizsán télire (zakuszka) » Töltött kenyér » Gombás sárgaborsóleves » Zelleres túrókrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.