| Burgonyafelfújt fasírttakaróban receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 25 dkg darált hús, 1 zsemle, 1 tojás, 10 dkg reszelt vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 pohár tejfel, 15 dkg zsír, pirospaprika, őrölt bors, só Elkészítés: A darált húsból, a beáztatott, jól kinyomkodott zsemléből a tojással és a fűszerekkel vagdalthúst készítünk, és zsíron kissé átforgatjuk. A burgonyákat meghámozzuk, és karikákra vágva megfőzzük. Egy tűzálló tál alját kissé megzsírozzuk, lerakjuk a burgonyákat, mindegyikre egy halom darált húst teszünk, rá pedig egy kávéskanál tejfölt. Pirosra sütjük. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |