Tutireceptek.hu fejléc

Bundás zsemle cukrosan recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db szikkadt zsemle
3 dl tej
2 db tojás
só liszt
vaníliás porcukor
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A zsemlét felszeleteljük és hideg tejben kissé megáztatjuk,majd enyhén kinyomjuk,megsózzuk és lisztben és felvert tojásban megforgatva bő forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
Tálalhatjuk csak vaníliás porcukorral megszórva,de kettőt baracklekvárral megkenve majd összeragasztva és fahéjjas porcukorral megszórva is finom.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habos, rakott zsemle » Tökmagos-burgonyás zsemlék » Zsemlés köret » Töltött bundáskenyér
» Zsemle-fasírt » Zsemlegombóc » Bundáskenyér (máshogy) » Bazsalikomos bundáshús
» Rakott bundás kenyér » Bundás alma » Bundáskenyér másként » Zsemlegombóc 2
» Párizsi bundáskenyér » Zsemlemorzsás betyárgombóc » Bundás kenyér gazdagon » Almás rakott zsemle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.