Tutireceptek.hu fejléc

Bundás alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
liszt
tojás
tej
szódavíz
csipet só
csipet cukor
csipet fahéj
a megszóráshoz porcukor
alma
a sütéshez olaj

Elkészítés:
Az almákat megpucoljuk, a többi hozzávalókból sűrű palacsinta tésztát készítünk. A megpucolt almákat szeletekre vagy cikkekre vágjuk (természetesen a magházat el kell távolítani), majd a sűrű masszába forgatjuk, és forró bő olajban pirosra sütjük. Ha kész, papírkendőn szikkasztjuk az olajtól, majd porcukival meghintjük :)

Tanácsok:
Nagyon gyors, olcsó, egyszerű, és én imádom!!!
Melegen finomabb, frissen ajánlott fogyasztani.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Rencsicsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás tojás sütőben » Bundás kenyér sütőben » Bundáskenyér-szerintem » Párizsi bundáskenyér
» Rakott bundás kenyér » Rumos bundás banán » Bundás bodza » Bundás karalábé
» Bundás kenyér másképpen » Bundáskenyér másként » Bundás falatok » Bundáskenyér szalonnával
» Sajtos-bundás pulykamell » Sonkás sajtos bundáskenyér » Málnalekváros bundáskenyér » Bundás sült banán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.