| Bundás alma receptSütemények, édességek Hozzávalók: liszt tojás tej szódavíz csipet só csipet cukor csipet fahéj a megszóráshoz porcukor alma a sütéshez olaj Elkészítés: Az almákat megpucoljuk, a többi hozzávalókból sűrű palacsinta tésztát készítünk. A megpucolt almákat szeletekre vagy cikkekre vágjuk (természetesen a magházat el kell távolítani), majd a sűrű masszába forgatjuk, és forró bő olajban pirosra sütjük. Ha kész, papírkendőn szikkasztjuk az olajtól, majd porcukival meghintjük :) Tanácsok: Nagyon gyors, olcsó, egyszerű, és én imádom!!! Melegen finomabb, frissen ajánlott fogyasztani. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Rencsicsi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |