| Bulgur sült- v. rántott húshoz receptKöretek Hozzávalók: 1 csésze bulgur 1 fej vöröshagyma 4 evőkanál étolaj 1 késhegynyi őrölt bors 1 kávéskanál fúszerkeverék (virgin v. delikát) 1 csipet só 1 evőkanál vágott petrezselyemzöld 1 evőkanál mazsola 1 evőkanál vörös áfonya 5 evőkanál zöldborsó 2 tojásból pici sóval, kevés olajon sütött rántotta Elkészítés: A hagymát felkockázzuk, olajon csipet sóval megdinszteljük. Beleszórjuk a bulgurt, 1-2 percig kevergetve átsütjük, majd hozzáadjuk az őrölt borsot, fűszerkeveréket, mazsolát, áfonyát, zöldborsót, petrezselymet és felengedve 2 csésze vízzel, - közepes hőfokon puhára pároljuk. Tálalásnál csíkokra vágott tojásrántottával megszórjuk. A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |