| Borzas pogácsa receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: Tészta: só 3 dl tejföl 2 tojás 25 dkg Rama margarin 50 dkg liszt Krém: 8-10 dkg Rama margarin só 2 tojás 8 dkg reszelt sajt 8 dkg liszt fél liter tej Elkészítés: A lisztet, a Rama margarint, a tojások sárgáját, a tejfölt és egy kevés sót összegyúrunk, majd 1 órát pihentetjük. Vékonyra nyújtjuk és pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük és sütjük. Amíg sülnek elkészítjük a krémet. A tejet, a lisztet, a sajtot, a tojásokat és a sót kikeverjük simára, majd sűrű krémmé főzzük. A tűzről levesszük és tovább keverjük, teszünk bele 8-10 dkg Rama margarint. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk. A receptet beküldte: macsek24 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |